Grohe Eurosmart - Sprchová baterie pod omítku, chrom 33556001

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Kód: 33556001
4 772 Kč –80 % 940 Kč / ks 777 Kč bez DPH
Grohe Eurosmart - Sprchová baterie pod omítku, chrom 33556001
Grohe Eurosmart - Sprchová baterie pod omítku, chrom 33556001
Doprava zdarma 4 772 Kč –80 %
Tato nástěnná baterie s odolným, kovovým provedením je určen pro použití s podomítkovým tělesem a podtrhuje moderní dojem, kterým řada GROHE Eurosmart svým minimalistickým a atraktivním designem vyvolává. Technologie GROHE SilkMove umožňuje hladkou a precizní regulaci teploty a objemu tekoucí vody. Tato termostatická baterie je vybavena odolnou povrchovou úpravou GROHE StarLight, díky které je sada mimořádně snadno udržovatelná a představuje středobod každé koupelny. Systém GROHE QuickFix znamená, že tuto baterii připevníte během několika okamžiků bez použití šroubů. Skvělý vzhled a spolehlivý výkon.

Doplňkové parametry

Kategorie: Podomítkové baterie
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.5 kg
Barva: Chrom
Povrchová úprava: Chrom
Materiál: Mosaz
Typ: Sprchový
Montáž: Podomítková
Ovládání: Pákové
Rozměr rozety: 150 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
grohe
Grohe je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení.
Produkty značky GROHE se již po desetiletí opírají o klíčové hodnoty společnosti, tedy technologii, kvalitu, design a udržitelnost, a poskytují nekompromisní zážitek z vody – „Pure Freude an Wasser“. Všechny modely hrdě nesou označení „Made in Germany“, které má kromě posilování zákaznické důvěry vůči našim produktům také ryze informativní význam – veškeré výrobní, vývojové a návrhářské aktivity společnosti jsou provozovány v Německu. Výroba v továrnách, které jsou součástí spletité výrobní sítě společnosti GROHE, se řídí těmi nejpřísnějšími podnikovými standardy používáním precizních nástrojů i procesů. Jedině tak můžeme zajistit řemeslnou a funkční preciznost našich produktů, kterou od značky GROHE celý svět očekává.
Jen v průběhu posledních deseti let potvrdilo jedinečnost produktů GROHE více než 240 ocenění za design a inovativní technologie. Sama společnost GROHE se umístila mezi nejlepšími třemi německými podniky, které v roce 2015 nejvíce přispěly k trvale udržitelnému rozvoji. Vášeň pro produkty GROHE ze strany architektů, designérů a developerů stvrzuje mnoho dechberoucích stavebních projektů zahrnujících vodovodní baterie a sanitární vybavení naší značky.