Grohe Ondrus sklenička 40390000

Tento výrobek byl vystaven na naší vzorkovně. Nikdy nebyl použit a není poškozen. Při montáži k vystavení nebyl použit silikon a tudíž je tento produkt zcela čistý. Tento produkt nemusí být pouze zabalen v originálním obalu.
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
5.4.2024
Kód: 40390000
1 815 Kč –76 % 420 Kč / ks 347 Kč bez DPH
Grohe Ondrus sklenička 40390000
Grohe Ondrus sklenička 40390000
Výprodej ze vzorkovny
Doprava zdarma 1 815 Kč –76 %
  • satinované sklo
  • pro kombinaci s držákem 40376KS0

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní koupelnové doplňky
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
grohe
Grohe je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení.
Produkty značky GROHE se již po desetiletí opírají o klíčové hodnoty společnosti, tedy technologii, kvalitu, design a udržitelnost, a poskytují nekompromisní zážitek z vody – „Pure Freude an Wasser“. Všechny modely hrdě nesou označení „Made in Germany“, které má kromě posilování zákaznické důvěry vůči našim produktům také ryze informativní význam – veškeré výrobní, vývojové a návrhářské aktivity společnosti jsou provozovány v Německu. Výroba v továrnách, které jsou součástí spletité výrobní sítě společnosti GROHE, se řídí těmi nejpřísnějšími podnikovými standardy používáním precizních nástrojů i procesů. Jedině tak můžeme zajistit řemeslnou a funkční preciznost našich produktů, kterou od značky GROHE celý svět očekává.
Jen v průběhu posledních deseti let potvrdilo jedinečnost produktů GROHE více než 240 ocenění za design a inovativní technologie. Sama společnost GROHE se umístila mezi nejlepšími třemi německými podniky, které v roce 2015 nejvíce přispěly k trvale udržitelnému rozvoji. Vášeň pro produkty GROHE ze strany architektů, designérů a developerů stvrzuje mnoho dechberoucích stavebních projektů zahrnujících vodovodní baterie a sanitární vybavení naší značky.